Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 200 გრ კარაქი
  • 1ს.კ კონიაკი
  • 3 ჭიქა ფქვილი
  • 1ს.კ კაკაო
  • 1ს.კ შაქრის პუდრა

მომზადება:

კარაქს კონიაკს დავასხამთ და ხელით ავზელთ. ფქვილსაც შევურევთ და კარგად

უნდა ვურიოთ. იმდენი ხანი უნდა ვზილოთ, სანამ ტრიუფელის ფომას არ მიიღებს

გაცხელებულ, ცხიმწასმულ ტაფაზე დავდებთ და გამოვაცხობთ. კაკაოსა და შაქრის პუდრას

ერთმანეთში გადავურევთ.როცა ნამცხვარი გამოცხვება, ამ მასაში ამოვსვრით.