Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 500 გრ საქონლის ხორცი
  • 70 გრ ბეკონი
  • 40 გრ რძე
  • 1 ც კვერცხი
  • 60 გრ საფანელი
  • 60 გრ ზეთი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით
  • ქინძი, ოხრახუში-5-6 ღერი

მომზადება:

ბეკონი და ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან და მწვანილებთან ერთად. მოვაყაროთ მარილი,

პილპილი, დავასხათ რძე, ჩავახალოთ კვერცხი და ყველაფერიკ არგად ავურიოთ. გავაკეთოთ კატლეტები,

ამოვავლოთ საფანელში და შევწვათ ცხიმში.