Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 2-1/2 ჭიქა ფქვილი
  • 1/4 ჭიქა შაქარი
  • 1/4 ჭიქა ყავისფერი შაქარი
  • 1/2 ს.კ გამაფხვიერებელი
  • 1/4 ს.კ სოდა
  • 1/2 ს.კ მარილი
  • 8 ს.კ გამდნარი კარაქი
  • 1/2 ჭიქა ნაღები
  • 1/2 ს.კ ვანილის ექსტრაქტი
  • 1/3 ჭიქა გოგრის პიურე
  • 1 ც კვერცხი

მომზადება:

ფქვილი,ორივე სახის შაქარი,გამაფხვიერებელი,სოდა,მარილი და კარაქი ავთქვიფოთ ერთად. დავამატოთ

ნაღები,კვერცხი,გოგრის პიურე, ვანილის ექსტრაქტი და კარგად ავთქვიფოთ. მიღებული მასა დავამუშავოთ

ფქვილში,გავაბრტყელოთ, გამოვჭრათ ჩვენთვის სასურველი ფორმები, დავდოთ საცხობ ფირფიტაზე,

შევდოთ ღუმელში 400 გრადუსზე 20 წუთის განმავლობაში.