Xatia Chichinadze

უგემრიელესი კერძის რეცეპტი! 

შემადგენლობა:

  •  100 გრ ბრინჯი
  • 150 გრ ხორცი
  • 15 გრ კარაქი
  • 100 გრ ყველი

მომზადება:

ბრინჯი გავარჩიოთ და მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ხორცი მოვხარშოთ, გავაციოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ

მანაქანაში. სასურველ ფორმას წავუსვათ კარაქი,მოხარშული ბრინჯის ნახევარი გადავიტანოთ, დავაყაროთ

გატარებული ხორცი, შემდეგ-ისევ ბრინჯი. ზემოდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, დავადოთ კარაქის

პატარა ნაჭერი და გამოვაცხოთ ღუმელში.