10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 1 კგ ჭარხალი
- ნახევარი ლიტრი ტყემლის საწებელი
- თითო კონა მწვანილი
მომზადება:
მოხარშული და კანგაცლილი ჭარხალი დავჭრათ ფირფიტებად და ფენა-ფენად ჩავაწყოთ
მომინანქრებულ ჭურჭელში. თითოეულ ფენას მოვასხათ ტყემლის მზა საწებელი, მოვაყაროთ
წვრილად დაჭრილი ყველანაირი მწვანილი. შემდეგ დავახუროთ თავზე და შევინახოთ.
სასურველია ,სალათა მომზადდეს წინა დღით.
დაწერე კომენტარი პირველმა