გთავაზობთ რაფაელოს მომზადების მარტივ და გემრიელ რეცეპტს!
შემადგენლობა:
200 გრ არაჟანი
1/2 ქილა შესქელებული რძე
150 გრ თეთრი შოკოლადი ( გამდნარი
400 გრ ქოქოსის ფანტელი
100-150 გრ მოხალული ნუში
მომზადება:
ნუშის გულს დაასხით მდუღარე წყალი, 2-3 წუთის შემდეგ ამოუწურეთ, გაფცქვენით და მოხალეთ.
არაჟანი, შესქელებული რძე და გამდნარი შოკოლადი ათქვიფეთ. შეაზილეთ 200 გრ ქოქოსის ფანტელი.
გააკეთეთ პატარა ბურთულები,შუაში მოათავსეთ ნუში და ამოავლეთ ქოქოსის ფანტელებში. გასაცივებლად შედეთ მაცივარში.
დაწერე კომენტარი პირველმა