შემადგენლობა:
- 4-5 ც კალმახი
- 5-6 ც ხახვი
- 10 კონა ქინძი
- ნახევარი ჩაის ჭიქა ზეთი
- 1 ჩ.ჭ აჯიკა
- მარილი გემოვნებით
მომზადება:
შესაძლებელია, ნებისმიერი თევზი გამოიყენოთ და კალმახივით შეიზავოს. თევზი გამოიყენოთ და კალმახივით შეაზავოთ. თევზი ფხებისგან გაასუფთავეთ და დააქუცმაცეთ. დაჭჶრით თხლად ხახვი, ქინძი და აურიეთ თევზთან ერთად. ცალკე მოამზადეთ შემდეგი მასა: ზეთი, აჯიკა დ მარილი შეურიეთ ერთმანეთში. შემდგომ კარგად შეზავების შემდეგ თქვენ თვითონ უნდა განსაზღვროთ, დასამატებელია თუ დასაკლებია აჯიკა ან მარილი. შემდეგ ჩვეულებრივ კუბდარის ცომში ჩადეთ ეს მასა და შედგით ღუმელში.
დაწერე კომენტარი პირველმა