შემადგენლობა:
- 500 გრ გოგრა
- 600 გრ რძე
- 100 გრ შაქარი
- 3 ც კვერცხი
- მწივი-ზაფრანა
- 500 გრ ფენოვანი ცომი
- 1 ჩ.კ ლიქიორი
მომზადება:
გოგრა გავასუფთავოთ, დავჭრათ კუბიკებად, მოვასხათ 500 გრ რძე და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 15
წთ. გავაკეთოთ გოგრისპ იურე, დავამატოთ შაქარი, დარიჩინი, კვერცხი,ზაფრანა, 100 გრ რძე,
კარაქი და კარგად ამოვურიოთ ფენოვანი ცომი გავყოთ 2 ნაწილად, გავაბრტყელოთ ფორმის
ზომაზე, ჩავაფინოთ, დავადოთ გულსართი, დავადოთ მეორე ფენა,გვერდები კარგად შემოვუკეცოთ
და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 50 წთ. მზა ნამცხვარს მოვასხათ ლიქიორი.
დაწერე კომენტარი პირველმა