Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  250 გრ ფარში
  • 1 ც კარტოფილი
  • 1 ჭიქა წვრილად დაქუცმაცებული ხორბალი
  • 1 თავი ხახვი
  • 1 ც კვერცხი
  • 3 ს.კ ტომატი
  • 2 ს.კ ზეთი
  • 1 ლიტრი წყალი
  • 1 ჩ.კ ლიმონის წვენი
  • მარილი,პილპილი,პიტნა-გემოვნებით

მომზადება:

ფარშს დავუმატოთ ხორბალი, დაბლენდერებული ხახვი, კვერცხი,მარილი, პილპილი და კარგად

ავურიოთ. ქვაბში ჩავასხათ ზეთი და მოვშუშოთ ტომატი, დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ მარილი

და ავადუღოთ. ჩავაწყოთ ადუღებულ წვენში ფარშისგან გაკეთებული ბურთულები და

10 წუთიანი დუღილის შემდეგ ჩავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი. მოვამზადოთ კერძი

საშუალო ცეცხლზე 15-20 წთ.