შემადგენლობა:
- 1 ან 2 შოკოლადის ფილა
- 1/2 ჭიქა შესქელებული რძე
- 2 ს.კ კარაქი
- 1/2 ჭიქა ნუტელა
- 2 ს.კ ლიქიორი
მომზადება:
ქვაბში ჩავასხათ შესქელებული რძე და კარაქი, ვურიოთ მანამ,სანამ კარაქი ჯკარგად არ გადნება, ეს მასა შევურიოთ დატეხილ შოკოლადის ფილას და ავურიოთ კარგად, მანამ ,სანამ შავ მასას არ მივიღებთ. დავუმატოთ ნუტელა და ლიქიორი, ვურიოთ კარგად.მივიღბთ თხელ მასას და ეს მასა ჩავასხათ საცხობ ფირფიტაში. გადავაფროთ კულინარიული პარკი და შევდოთ მაცივარში 4 საათის განმავლობაში. შემდეგ გამოვიღოთ პატარა კოვზით ამოვიღოთ პატარა ბურთულები და ამოვავლოთ ზოგი თხილში, ზოგი კაკაოში.
დაწერე კომენტარი პირველმა