Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 2 ჭიქა ფქვილი
  • 2 ს.კ გამაფხვიერებელი
  • 1 ს.კ მარილი
  • 1/ 4 ჭიქა შაქარი
  • 1 ს.კ ვანილის ექსტრაქტი
  • 1/4 ს.კ მუსკატი
  • 2 ჭიქა გოგლი-მოგლი
  • 1/ 2 ჭიქა რძე
  • 2 ც კვერცხი

მომზადება:

ფქვილში ავურიოთ გააფხვიერებელი,მარილი,შაქარი და მუსკატი.  გოგლი-მოგლში ავურიოთ კვერცსსი გულები, ვანილის ექსტრაქტი, რძე და კარგად ავთქვფიოთ. ფქვილში შევურიოთ ეს მასა და ბოლოს დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხის ცილა. მიღებული მასით გამოვაცხოთ ფანქეიქი.