მომზადება:
10 ც კვერცხის გულს დავუმატოთ 1 ჭიქა შაქარი, 1 ჩ.კ სოდა ძმრით, 2 ც დარბილებული კარაქი, 6 ჩ.ჭ ფქვილი.
მიღებული მასა გავყოთ 3 ნაწილად. ერთ ნაწილს ვდებთ ფქვილ მოყრილ ფირფიტაზე , გავიყვანოთ ხელით, რადგან მასა არის ცოტა გამოსაცხობად.
ბეზე :
10 ც კვერცხის ცილას ამოვიყვანთ კარგად. დავუმატებთ ლიმონის მჟავას, 3.5 ჩ.ჭ შაქარს და დავდგავთ ორთქლზე.
ბეზეც სამ ნაწილად გავყოთ, გამოვაცხოთ და სამივე ფენას წავუსვამთ კრემს და მიწის თხილს.
კრემი:
2 ც მოხარშული მალაკო, 500 გრ კარაქი, მიწისთხილი ფენებს შორის და თავზედაც მოვაყაროთ
დაწერე კომენტარი პირველმა