შემადგენლობა:
- 1 ბოთლი იტალიური ცქრიალა ღვინო
- 3 ც ბროწეული
- 3 ს.კ ფორთოხლის ლიქიორი
მომზადება:
ბროწეული გავარჩიოთ, დავიტოვოთ რამდენიმე მარცვალი გასაფორმებლად, დანარჩენს
გამოვადინოთ წვენი. შევურიოთ ბროწეულის წვენი ლიქიორს, გადავასხათ დოქში და დავამატოთ
ცქრიალა ღვინო. შევდგათ მაცივარში 2-5 წუთი. ჭიქებში ჩავყაროთ მარცვლები, დავასხათ
კოქტეილი და მივიტანოთ სუფრასთან.
დაწერე კომენტარი პირველმა