Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

 შემადგენლობა:

  •  4-5 ც თევზი
  • 2-3 ც ლიმონი
  • 6 ს.კ ზეთუნის ზეთი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

თევზი გავასუფთვოთ, გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი, ქურის ტაფაზე დავაფინოთ

პერგამენტი, ზემოდან დავადოთ გრილი და წავუსვათ ზეითუნის ზეთი. თევზს მოვასხათ

ლიმონის წვენი, ზეითუნის ზეთი, დავაწყოთ გრილზე და შევწვათ 200 გრადუსზე 20-30 წთ.