10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 4-5 ც თევზი
- 2-3 ც ლიმონი
- 6 ს.კ ზეთუნის ზეთი
- მარილი,პილპილი-გემოვნებით
მომზადება:
თევზი გავასუფთვოთ, გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი, ქურის ტაფაზე დავაფინოთ
პერგამენტი, ზემოდან დავადოთ გრილი და წავუსვათ ზეითუნის ზეთი. თევზს მოვასხათ
ლიმონის წვენი, ზეითუნის ზეთი, დავაწყოთ გრილზე და შევწვათ 200 გრადუსზე 20-30 წთ.
დაწერე კომენტარი პირველმა