შემადგენლობა:
- 500 გრ საქონლის ხორცი
- 70 გრ ბეკონი
- 40 გრ რძე
- 1 ც კვერცხი
- 60 გრ საფანელი
- 60 გრ ზეთი
- მარილი,პილპილი-გემოვნებით
- ქინძი, ოხრახუში-5-6 ღერი
მომზადება:
ბეკონი და ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ხახვთან და მწვანილებთან ერთად. მოვაყაროთ მარილი,
პილპილი, დავასხათ რძე, ჩავახალოთ კვერცხი და ყველაფერიკ არგად ავურიოთ. გავაკეთოთ კატლეტები,
ამოვავლოთ საფანელში და შევწვათ ცხიმში.
დაწერე კომენტარი პირველმა