Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 1 ც ლავაში
  • 300 გრ ქათმის ფილე
  • 50 გრ მაიონეზი
  • კეტჩუპი-გემოვნებით
  • მფოგვი-გემოვნებით
  • 1-2 კბილი ნიორი
  • 1-2 ც კიტრი
  • 3-4 ც ბოლოკი
  • 1 ძირი ოხრახუში
  • 5-6 ც სალათის ფოთოლი
  • პილპილი,წითელი წიწაკა,მარილი-გემოვნებით

მომზადება:

ქათმის ფილეს მოვასხათ მაიონეზი, მოვყააროთ გაჭყლეტილი ნიორი,მარილი და გავაჩეროთ ნახევარი

საათი. შევწვათ ქათმის ხორცი გრილზე 30 წუთი, გავაციოთ და დავჭრათ სასურველ ზომებად. კიტრი და

ბოლოკი დავჭრათ რგოლებად, სალათის ფოთოლი დავაქუცმაცოთ, ოხრახუში დავჭრათ წვრილად და

ყველაფერი ავურიოთ. ლავაშს მოვასხათ მაიონეზი, კეტჩუპი და მდოგვი, დავადოთ ბოსტნეულის ნარევი,

ქათმის ხორცი, მოვასხათ ისევ მაიონეზი, მდოგვი, კეტჩუპი, გადავახვიოთ, მოვათავსოთ ტოსტერში და

მივიტანოთ სუფრასთან ცხლად.