Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • მაკარონი 200 გრ.
  • ხახვი 4 თავი
  • ქათმის ხორცი 100გრ.
  • ნაღები 100მლ.
  • ზეთი შესაწვავად.
  • კარაქი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ქათმის ხორცი დავჭრათ ძალიან წვრილად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ვთუშთ 2 წუთი, დავამატოთ ნაღები და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე სქელი კონსისტენციის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ მოხარშული მაკარონი (მაკარონს ცივი წყალი არ გადვავლოთ) კარგად ავურიოთ, გადმოვდგათ გაზქურიდან და მოვასხათ გამდნარი კარაქი.