10 წუთი. 15 წუთი.
ინგრედიენტები:
- 2 ნაჭერი ჭვავის პური
- 10 გ. ზეთი
- 150 გ. ბოლოკი
- 60 გ. მოხარშული ჭარხალი
- სალათის ფურცლები
- 20 გ. მწვანე ხახვი
- 50 გ. არაჟანი
- მარილი
მომზადების წესი:
პურისაგან დაჭერით კუბიკებად მოაყარეთ მარილი და შეწვით ზეთში.ბოლოკი და ჭარხალი დაჭერით გრძლად, დააწყვეთ სალათის ფურცლებზე, მოასხით არაჟანი და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი. ირგვლივ შემოუწყვეთ შემწვარი პურის ფიგურები.
პ.ს : შეგიძლიათ სალათს დაუმატოთ ასევე გახეხილი ყველი და სალათის ფურცლები (გემოვნების მიხედვით
)
დაწერე კომენტარი პირველმა