შემადგენლობა:
- 250 გრ ფქვილი
- 150 გრ მარგარინი
- 1/2 ჩ.კ მარილი
- 35 გრ დროჟი
- 1/2–3/4 ჭიქა რძე
მომზადება:
- ფქვილში დაამატეთ მარგარინი, შემდეგ რძეში გაზავებული დროჟი და მარილი.
- მოზილეთ ცომი.
- გააბრთყელეთ ცომი და დაჭერით ზოლებად დაახლოებით 7-8 სმ, სიგრძის.
- დადეთ დაჭრილი ცომი ჟარუნაზე და დააცადეთ “ამოსვლას” თბილ ადგილას.
- შემდეგ წაუსვით რძე ან კვერცხი მოაყარეთ მარილი. აცხეთ მანამ არ მიიღებს მოოქრო–მოყავისფრო ფერს.
- ზოლები შეგიძლიათ დაჭრათ გამოცხობის შემდეგ.
დაწერე კომენტარი პირველმა