შემადგენლობა:
- 450 გ გაყინული ფენოვნაი ცომი
- 600 გ ორაგულის ფილე
- მარილი,პილპილი
- 1 თავი ხახვი, 1ს.კ აკრაქი
- 300 გ ქვრილად დაჭრილი ისპანახი
- 100 გ არაჟანი
- ჯავზი გემოვნებით
- ცხიმი ფორმისთვის
- კვერცხის გული
მომზადება:
- გაალღვეთ ფენოვანი ცომი. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე.ფორმას წაუსვით ცხიმი და შიგნით ზომაზე გაბრტყელებული ფენოვანი ცომი ჩააფინეთ.ცომის ნაწილი შეინახეთ ღვზელის ზედა ფენისათვის.
- თხლად დაჭერით ორაგული, მოაყარეთ მარილი და პილპილი. გაფცქვენით ხახვი, წვრილად დაჭერით ა კარაქში მოშუშეთ.ისპანახს შეურიეთ არაჟანი და ჯავზი.ცომზე მონაცვლლეობით გაანაწილეთ ორაგულისა და ისპანახის ფენები.
- ზემოდან დადეთ დარჩენილი ფენოვანი ცომი და გვერდები კარგად შემოუკეცეთ.გადაუსვით ათქვეფილი კვერცხის გული და აცხვეთ 35 წთ.
დაწერე კომენტარი პირველმა