Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  • 1 ც ქიშმიშიანი პური
  • 6 ც კვერცხი
  • 1 ჭიქა ნაღები
  • 2 ჭიქა რძე
  • 1 ს.კ ვანილის ექსტრაქტი
  • 1/2 ჭიქა შაქარი
  • 1/2 ჭიქა ყავისფერი შაქარი
  • 1 ს.კ დარიჩინი

მომზადება:

პური დავჭრათ კუბიკებად. კვერცხი ,ნაღები, რძე, ორივე სახის შაქარი, ვანილის ექსტრაქტი

და დარიჩინი ავთქვიფოთ ერთად კარგად.  მიღებული მასა დავასხათ პურს და კარგად ავურიოთ.

მოვათავსოთ ფორმაში,. შევდგათ ღუმელში 300 გრადუსზე 1 საათის განმავლობაში.