Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

მოამზადეთ მწვანე ლობიო ფრანგულად! 

შემადგენლობა:

  •  800 გრ მწვანე ლობიო
  • ქონდარი
  •  გახეხილი ყველი
  • 4 ნაჭერი მოხარშული შაშხი
  • ნაჭერი კარაქი

მომზადება:

ლობიოს მოაცილეთ წვერები და ბოლოები. გარეცხეთ და მაოთავსეთ მარილიანი წყლით სავსე ქვაბში,

ჩაამატეთ ქონდარი, ხარშეთ 30 წუთი საშუალო ცეცხლზე. შემდეგ წყალი გადაღვარეთ , გაანაწილეთ 4

ულუფად და თბილად შეინახეთ. სქელძირიან ქვაბში გაადნეთ ყველი და განუწყვეტლივ ურიეთ.

გაადნეთ კარაქი და შებრაწეთ  თხელ ნაჭრებად დაჭრილი მოხარშული შაშხი. შაშხის ნაჭრები გაანაწილეთ

თითოეულ ულუფა ლობიოზზე და მოასხით გამდნარი ყველი.

სუფრაზე მიიტანეთ შემწვარ პამიდორთან და ჩაშუშულ კარტოფილთან ერთად.