Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

გთავაზობთ ქაშაყის მომზადების რეცეპტს!

შემადგენლობა:

  •  10 ქაშაყის ფილე
  • 2-3 წითელი ხახვი
  • 5-6 ს.კ დაჭრილი კამა
  • 375 წითელი ღვინის ძმარი
  • 2 დაფნის ფოთოლი

მომზადება:

ხახვი გაფცქვენით და წვრილად დაჭერით. ქაშაყის ფილე დაჭერით ფენებად. დაუამტეთ ხახვი და კამა და

შეინახეთ დახურულ ქილაში. ქვაბში ჩაასხით ღვიზნის ძმარი, ჩააგდეთ დაფნის ფოთოლი, მიიყვანეთ

ადუღებამდე, გააცივეთ და ჩაასხით ქილაში, რომელშიც ქაშაყია. ქილას მჭირდროდ დაახურეთ თავსახური

და 2 დღით დატოვეთ გრი ლადგილზე, მაგრამ არა მაცივარში.