Xatia Chichinadze

მოამზადეთ ნესვის მურაბა ჩვენი რეცეპტით! 

მომზადება:

გააცალეთ ნესვს რბილი შიგანაწილი და კანი. დარჩენილი ნაწილი აწონეთ.

დარჩენილი ნესვი დაჭერით ფიგურებად, მოათავსეთ ტასტში, მოასხით კონიაკი ან არაყი. მოაყარეთ საჭირო

რაოდენობის შაქრის ფხვნილის ნახევარი. ( კილო ნესვზე, კილო შაქარია საჭირო) გადააფარეთ ტილო და

გააჩერეთ რამდენიმე საათი, გრილ ადგილზე.

მოამზადეთ სიროფი: დარჩენილი შაქრისა და კილოზე 2 ჭიქა წყლისგან.

სიროფი დაასხით ნესვს და ხარშეთ სანამ, ნესვი და სიროფი გამჭირვალე არ გახდება.