Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

&

nbsp;

 

მომზადება:

გადაავლეთ ასეტინას მდუღარე, გასუფთავეთ, დაჭერით თხელ და ბრტყელ ნაჭრებად. აადუღეთ წყალი.

ჩაყარეთ შიგ მარილი, დაფნა, ხახვი, წიწაკა, შაბი და დაჭრილი ასეტრინა. ხარშეთ 3 წთ. სათითაოდ დადეთ

ბრტყელ ლანგარზე, რომ გაცივდება ჩადეთ ცივ მარინადში.

მარინადი-აადუღეთ იმდენი წყალი,რომ სავარაუდო თევზი დაიფაროს. ჩადეთ შიგ მარილი, ხახვი, წიწაკა,

დაფნის 3-4 ფოთოლიმ დარიჩინის მარცვლები, ძმარი და ჩაასხით ნახარშიდან მოხდილი ცხიმი. სუფრაზე

გატანისას თევზი ამოიღეთ მარინადიდან და დააწყვეთ შესაფერის თეფშებზე.