10 წუთი. 15 წუთი.
&
nbsp;
მომზადება:
გადაავლეთ ასეტინას მდუღარე, გასუფთავეთ, დაჭერით თხელ და ბრტყელ ნაჭრებად. აადუღეთ წყალი.
ჩაყარეთ შიგ მარილი, დაფნა, ხახვი, წიწაკა, შაბი და დაჭრილი ასეტრინა. ხარშეთ 3 წთ. სათითაოდ დადეთ
ბრტყელ ლანგარზე, რომ გაცივდება ჩადეთ ცივ მარინადში.
მარინადი-აადუღეთ იმდენი წყალი,რომ სავარაუდო თევზი დაიფაროს. ჩადეთ შიგ მარილი, ხახვი, წიწაკა,
დაფნის 3-4 ფოთოლიმ დარიჩინის მარცვლები, ძმარი და ჩაასხით ნახარშიდან მოხდილი ცხიმი. სუფრაზე
გატანისას თევზი ამოიღეთ მარინადიდან და დააწყვეთ შესაფერის თეფშებზე.
დაწერე კომენტარი პირველმა