უგემრიელესი ქადის რეცეპტი ჩვენგან!
შემადგენლობა:
- 500 გრ კარაქი ან მარგარინი
- 0.5 ლ მაწონი
- 2 ც კვერცხი
- 1 ს.კ სოდა
- 2 ს,კ ძმარი
- მარილი-გემოვნებით
- პურის ფქვილი
მასალა ქადის გულისათვის:
- 9 ს.კ ზეთი
- 1 .5 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი
- 3 ჩ.ჭ ფქვილი
- ვანილი, მარილი-გემოვნებით
მომზადება:
კარაქი ან მარგარინი დავკეპოთ დანით, დავაყაროთ პურის ფქვილი და გავაგრძელოთ დაკეპვა, დავამატოთ სოდა, გახსნილი ძმარში და თანდათან მივუმატოთ მაწონი ( მივიღებთ დაკეპილ ცომს). გავყოთ ოთხ ნაწილად, გავაბრტყელოთ სათითაოდ, დავაყაროთ ქადის გული, გადავკეცოთ, გადმოვკეცოთ და შევდგათ მაცივარში, ას მოვიქცეთ თითოეული ცომის დამუშავებისას. გავიმეოროთ 2-3 ჯერ. შემდეგ გავაბრტყელოთ, გამოვჭრათ ფორმებით, ზემოდან წავუსვათ კვერცხის გული, დავალაგოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად.
ქადის გული მოვამზადოთ შემდეგნაირად: პურის ფქვილი მოვშუშოთ ტაფაზე, დავამატოთ ზეთი და გავაგრძელოთ შუშვა. დავამატოთ შაქრის ფხვნილი,ვანილი და გავყოთ ოთხ ნაწილად.
დაწერე კომენტარი პირველმა