უგემრიელესი დესერტის რეცეპტი ჩვენგან!
შემადგენლობა:
- 250 გრ ჟოლო
- 250 მლ ორმაგი ნაღები
- 3 ს.კ შაქრის პუდრა
- 1 ანანასი
მომზადება:
ჟოლო გახეხეთ, გააკეთეთ მისგან პიურე, შემდეგ ეს პიურე მოათავსეთ საწურზე. ათქვიფეთ ნაღები,სანამ
არ გახდება ძალიან მსუბუქი და ფაფუკი, დაუმატეთ ჟოლოს პიურე და შაქრის პუდრა.
დაჭერით ანანასი სიგრძეზე 8 ნაჭრად და ფრთხილად ამოაჭერით შუაგული. რბილობი გარეკანს
მოაცილეთ, დაჭერით ანანასის მოზრდილი ნაჭრები პატარებად და მოათავსეთ ანანასის დაუზიანებელ
და გამზადებულ ქერქში.
დაწერე კომენტარი პირველმა