Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  250 გრ ისპანახი
  • 2 ც ფორთოხლის ცედრა
  •  2 ს.კ ლიმონის წვენი
  • 2 ს.კ ზეთი
  •  მარილი,პილპილი,შაქარი
  • გამხმარი ქონდარი

მომზადება:

გაარჩიეთ ისპანახი, გარეცხეთ და დაწეიტეთ. საკაზმის გასაკეთბლად : გაფცქვენით ფორთოხალი და

გააკეთეთ ჟულიენის ცედრით.

ჩადეთ ჟულიენი წყალში და ადუღეთ 3 წთ. შემდეგ ამოიღეთ და დაწრიტეთ. გააკეთეთ ვინეგრეტის სოუსი

და დაუმატეთ ქონდარი. დაჭერით ფორთოხალი და დაამატეთ ჟულიენის ცედრას. ჩაუშვით ისპანახი

ფორთოხლის ვინეგრეტში და მიიტანეთ სუფრაზე.