შემადგენლობა:
- 500 გ ფარში
- 3 ც მოხარშული კვერცხი
- 1 ც კვერცხი
- 0.5 ც სტაფილო
- 1 კბილი ნიორი
- მარილი,პილპილი
- 2 ს.კ კეტჩუპი
მომზადება:
ფარშს დავუმატოთ 1 კვერცხი, მარილი,პილპილი,წმინდად გახეხილი სტაფილო, ნიორი და კარგად ავურიოთ.
ფოლგაზე დავდოთ ფარშის ნაწილი, დავადოთ მოხარშული კვერცხები და გადავაფაროთ დარჩენილი ფარში.
მივცეთ რულეტის ფორმა, ფადავუსვათ კეტჩუპი და ფოლგაში შევფუთოთ. შევწვათ 200 გრადუსზე 30-40 წუთი.
ბოლოს, ფოლგა გავხსნათ, რომ ზემოდან მოიბრაწოს, ან გრილი გახდეს.
დაწერე კომენტარი პირველმა