Xatia Chichinadze

შემადგენლობა:

  •  500 გ ფარში
  • 3 ც მოხარშული კვერცხი
  • 1 ც კვერცხი
  • 0.5 ც სტაფილო
  • 1 კბილი ნიორი
  • მარილი,პილპილი
  • 2 ს.კ კეტჩუპი

მომზადება:

ფარშს დავუმატოთ 1 კვერცხი, მარილი,პილპილი,წმინდად გახეხილი სტაფილო, ნიორი და კარგად ავურიოთ.

ფოლგაზე დავდოთ ფარშის ნაწილი, დავადოთ მოხარშული კვერცხები და გადავაფაროთ დარჩენილი ფარში.

მივცეთ რულეტის ფორმა, ფადავუსვათ კეტჩუპი და ფოლგაში შევფუთოთ. შევწვათ 200 გრადუსზე 30-40 წუთი.

ბოლოს, ფოლგა გავხსნათ, რომ ზემოდან მოიბრაწოს, ან გრილი გახდეს.