10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 6 ც ბადრიჯანი
- 3 თავი ხახვი
- 3 ს.კ ზეთი
- მარილი-გემოვნებით
მომზადება:
ბადრიჯანი გავთალოთ, თხელ ნაჭრებად დავჭრათ სიგრძეზე, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 10-15 წუთს.
შემდეგ ხელით კარგად გავწუროთ და დავჭრათ სიგრძეზე წვრილ ნაჭრებად. წვრილად დაჭრილი ხახვი
მოვხრაკოთ ზეთში. დავამატოთ გამზადებული ბადრიჯანი, ცოტაოდენი ზეთი და ერთად მოვხრაკოთ.
შეიძლება შევურიოთ 1-2 ს.კ ძმარი.
დაწერე კომენტარი პირველმა