Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  300 გრ წითელი ხახვი
  •  3 საშუალო ზომის ფორთოხალი
  • 3 ს.კ ზეთი
  •  1 ს.კ თეღტი ღვინის ძმარი
  •  2 ს.კ შარი
  • 1 ს.კ დაჭრილი კამა
  •  მარილი, პილპილი

მომზადება:

გაფცქვენით და დაჭერით ხახვი, ფორთოხალი, ამოაცალეთ გული და ისიც დაჭერით. მოათავსეთ

ფორთოხალი და ხახვი თასში.

მოამზადეთ ვინეგრეტის სოუსი ზეთით, ძმრით, შერით, მარილით და პილპილით.

დაასხით სალათას. მოაყარეთ  დაჭრილი კამა. მაშინვე მიიტანეთ სუფრაზე.