10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 1 კგ ჭარხალი
- 1 ქილა მაიონეზი
- 3-3 ძირი მწვანილი. მწვანე ხახვი
- თითო ჩ.კ ხმელი სუნელი, ქინძი, ზაფრანა
- შავი პილპილი,მარილი-გემოვნებით
მომზადება:
წითელი ჭაქრხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ კანი, დავჭრათ წვრილ ოთხუთხედ ნაჭრებად. ხმელი სუნელი, დანაყილი ქინძი, ზაფრანა დავნაყოთ ნიორთან ერთად, გავხსნათ მაიონეზში, დავამატოთ შავი პილპილი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი-ქინძი,ოხრახუში,კამა,მწვანე ხახვი.შევანელოთ მარილით და ყველაფერი ავურიოთ ჭარხალში. გადავიტანოთ სასალათეში, მოვაყაროთ წვრილად დჭრილი მწვანილი
დაწერე კომენტარი პირველმა