Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 500 გრ ჭარხალი
  • 1.3 ჩ.ჭ ნიგოზი
  • 3 კბილი ნიორი
  • 1/4 ჩ.ჭ ძმარი
  • ქინძი, ოხრახუში,წიწაკა, მარილი ,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

ჭარხალი კარგად გავრეცხოთ ან შევწვათ, შემდეგ გავხეხოთ. ნიგოზი,მარილი,ქინძი, ნიორი,ერთად  გავატაროთ

ხორცსაკეპ მანქანაში. შემდეგ დავუმატოთ ძმარში გახსნილი მარილი. ყველაფერი კარგად შევურიოთ.

მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში.