Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  1 კგ ლობიო
  • 2 ჩ.ჭ ნიგოზი
  • 4-6ძირი ქინძი
  • 1 კბილი ნიორი
  • 0.5 ჩ.ჭ ბროწეულის წვენი
  • წიწაკა, მარილი, მიხაკ-დრიჩინი-გემოვნებით

მომზადება:

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით ისე,რომ წყალი უნდა დაიშროს. დავნაყოთ ნიგოზი, წიწაკა, ქინძი,

მარილი, მიხაკი,დარიჩინი, გავხსნათ ეს ყველაფერი ბროწეულის წვენში, ავურიოთ მოხარშულ ლობიოში,

ისე რომ ძალიან არ აიზილოს. მოვათავსოთ შესაფერ ჭურჭელში და ზევიდან მოვაყაროთ მარცვლებად

დარჩეული ბროწეული.