Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 1ც.  თეთრი პური
  • 300გრ. ყველი
  • 2ც. სტაფილო
  • 3 კბილი ნიორი
  • მცენარეული ზეთი (შესაწვავად)
  • მწვანილი (კამა) სურვილისამებრ
  • მარილი, მაიონეზი გემოვნებით.

მომზადება:

პური დავჭრათ პატარა კუბიკებად, შევწვათ ზეთში ოქროსფერიფერის მიღებამდე, დავუმატოთ გახეხილი ყველი და სტაფილო,გატარებული ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი,მოვაყაროთმარილი, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ.