Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • თეთრი ან შავი პური 100გრ.
  • კვერცხი 2ც.
  • ყველი 150–200გრ.
  • ნიორი 2–3კბილი
  • კიტრის მწნილი 2ც.
  • პომიდორი 1ც.
  • კამა, მაიონეზი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პური დავჭრათ პატარა კუბიკებად და შევწვათ ზეთში, გადმოვიღოთჯამზე და დავამატოთ, გახეხილი კვერცხი და ყველი, დანაყილინიორი, წვრილად დაჭრილი  კამა, კიტრის მწნილი და პომიდორი,მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ