Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  500 გრ ყვავილოვანი კომბოსტო
  • 1 ც წითელი ბულგარული წიწაკა
  • 50 გრ ზეთისხილი
  • 4 ჩ ანჩოუსი
  • 1 ც მწარე წითელი წიწაკა
  • 4 ს.კ ძმარი
  • 6 ს.კ ზეითუნის ზეთი
  • მარილი,პილპილი-გემოვენბით

მომზადება:

ყვავილოვანი კომბოსტო დავყოთ ნაწილებად და მოვხარშოთ მარილიან წყალში 5 წთ. ბულგარული

წიწაკა გავასუფთავოთ და დავჭრათ სიგრძეზე, მწარე წიწაკა დავჭრათ წვრილად. ზეთის ხილს

ამოვაცალოთ კურკები და დავჭრათ კუბიკებად, ანჩოუსი დავჭრათ სიგრძეზე. შევურიოთ

ყვავილოვანი კომბოსტო ბოსტნეულს დ ანჩუსს, მოვასხათ ზეთი , ძმარი და მოვაყაროთ მარილი

და პილპილი.