Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

ძალიან გემრიელი სალათა ღორის ხორცის და ლობიოს გამოყენებით! 

შემადგენლობა:

  •  500 გრ ღორის ფილე
  • 2 ს.კ ზეთი
  • 250 გრ მწვანე ლობიო
  • 50 გრ კარაქი
  • 2 ს.კ თეთრი ღვინო
  • 2 ს.კ ათქვეფილი ნაღები
  • 4-5 ს.კ სოიის სოუსი
  • 4 ნაჭერი პური

მომზადება:

დაჭერით ღორის ხორცი თხელ ნაჭრებად, შემდეგ წვრილ ზოლებად და მოშუშეთ ზეთში. დაამატეთ გარეცხილი

და გაწურული მწვანე ლობიო და კიდევ ერთი წუთი შუშეთ. დაამატეთ თეთრი ღვინო, არაჟანი და სოიის

სოუსი. ცოტა ხნით დატოვეთ ცეცხლზე, რომ იდუღოს. პურის ნაჭრები შებრაწეთ კარაქში ორივე

მხრიდან, სანამ ოქროსფერი არ გახდება. სუფრაზე მიიტანეთ ხორცთან,მწვანე სალათასთან და პომიდვრის

სალათასთან ერთად

.