10 წუთი. 15 წუთი.
ქათმის სალათის და თაფლის კომბინაცია ძალიან გემრიელია!
შემადგენლობა:
- 60 მლ ღია ფერის თაფლი
- 2 ს.კ მდოგვი
- მარილი და შავი პილპილი
- 4 ნაჭერი წიწილის თეთრი ხორცი
- 200 გრ სხვასხვა სალათის ფოთოლი
- 20 პამიდორი ჩერი
- 90 მლ ზეთი
- 2 ს.კ ძმარი
- მარილი და შავი პილპილი
მომზადება:
სალათა: თაფლი და მდოგვი მომცრო ჯამში მექანიკური სათქვეფით ათქვიფეთ, შეაზავეთ მარილით,
შავი პილპილით. კულინარიული ფუნჯით ყველა მხრიდან გადაუსვით წიწილის ხორცს.
კარგად დაბრაწეთ. შემწვარი წიწილა 5 წუთი გააგრილეთ და დაჭერით.
სალათის მწვანე ფოთლები და შუაზე გაჭრილი პამიდვრები ჯამში გადაიტანეთ, მსუბუქად შეანჯღრიეთ.
სალათა თეშებზე გაანაწილეთ. თითოეულ ულუფას წიწილის მეოთხედი ნაწილი დაადეთ.
სოუსი : ზეითუნის ზეთი და ძმარი მომცრო ჯამში მექანიკური სათქვეფით ათქვიფეთ. შეაზავეთ
მარილითა და პილპილით. მოასხით სალათას.
დაწერე კომენტარი პირველმა