Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  2 ს.კ ზეთი
  •  3 ფორთოხალი
  •  4 ს.კ ძმარი
  •  3 ს.კ ზაფრანა
  •  1 ს.კ შაქრის ფხვნილი
  • დანაყილი ნიორი
  • 500 გრ კამა
  • 3 ს.კ ძმარი
  • მარილი და თეთრი პილპილი

მომზადება:

მოამზადეთ სოუსი ყველა ინგრედიენტის ერთმანეთში შრევით, გარდა კამის და ფორთოხლისა. გარეცხეთ

კამა და დაჭერით წვრილად. ჩაურიეთ კამა სოუსში.

გაფცქვენით ფორთოხალი. დაჭერით. ჩააფინეთ კამა და დაჭრილი ფორთოხალი სასალათე

თასში და დაასხით სოუსი.