10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 4 კგ ბულგარული წიწაკა
- 6-7 ც მწარე წიწაკა
- 2 ჩ.ჭ წყალი
- 3 კგ-იანი პამიდვრის პასტა
მომზადება:
წითელ ბულგარულ წიწაკას და წითელ, მწარე წიწაკას დავასხათ წყალი და ერთად მოვხარშოთ. გავხეხოთ
საცერზე, ჩავასხათ ქვაბში, დავამატოთ პამიდვრის პასტა, ნიორი და მარილი. ვაუღოთ 5-10 წუთს. შემდეგ
ჩავასხათ ქილებში, გავასტერილოთ და მოვხუფოთ. კარგია როგორც სადილის მოსამზადებლად, ასევე საწებლად.
დაწერე კომენტარი პირველმა