Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  10 ც სტაფილო
  • 1 ც ფრანგული ფუნთუშა
  •  ზეთი 3ს.კ
  • 700 გრ კარტოფილი
  • 3 ც კვერცხი
  • 1 ჩ.ჭ არაჟანი
  • მარილი გემოვნების მიხედვით

მომზადება: 

სტაფილო გავწმინდოთ, გავრეცხოთ და დავჭრათ განივად თხელ ნაჭრებად. ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ ზეთიანი წყალი და ვხარშოთ ხუფდახურულად. შემდეგ ჩავალესოთ ცოტა ფქვილი და დავასხათ 1ჩ.ჭ არაჟანი.საკმაზად გავუკეთოთ ფრანგული ფუნთუშას კრენკები ან კარტოფილი.