Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  1 კგ სტაფილო
  • 4-5 ც წითელი ბულგარული წიწაკა
  • 2 თავი ხახვი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 2 კონა ქინძი
  • ზეთი, პილპილი,მარილი

მომზადება:

სტაფილო და ბულგარული წიწაკა დაჭერით ან გახეხეთ. წვრილად დაჭერით ქინძი, ალყა-ალყა-ხახვი.დანაყეთ ნიორი.

წამოადურეთ ზეთი, ჩაყარეთ ხახვი და მოშუშეთ, ჩაამატეთ სტაფილო  და ბულგარული წიწაკა, მოაყარეთ მარილი, პილპილი,ქინძი. სტაფილო რომ მოიშუშება, გადმოდგით ცეცხლიდან და შეურიეთ ნიორი.