Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 1 სალათის ფოთოლი
  • 1ს,კ ზეთი
  •  2-3 ს.კ ძმარი
  • 4 ს.კ არაჟანი
  • 1 პატარა ხახვი
  •  1-2 ს.კ ახალი მწვანილი
  • მარილი და ახალი დაფქული პილპილი

მომზადება:

გააცალკევეთ ახალი სალათის ფოთლები. ფრთხილად გარეცხეთ და შეაშრეთ.

სოუსის გასაკეთებლად: ერთმანეთში აურიეთ ზეთი, ძმარი, არაჟანი,დაამატეთ მწვანილი, დაჭრილი

ხახვი. სუფრაზე მიტანის წინ სალათ შეაზავეთ მარილით და პილპილი

თ.