10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 1 სალათის ფოთოლი
- 1ს,კ ზეთი
- 2-3 ს.კ ძმარი
- 4 ს.კ არაჟანი
- 1 პატარა ხახვი
- 1-2 ს.კ ახალი მწვანილი
- მარილი და ახალი დაფქული პილპილი
მომზადება:
გააცალკევეთ ახალი სალათის ფოთლები. ფრთხილად გარეცხეთ და შეაშრეთ.
სოუსის გასაკეთებლად: ერთმანეთში აურიეთ ზეთი, ძმარი, არაჟანი,დაამატეთ მწვანილი, დაჭრილი
ხახვი. სუფრაზე მიტანის წინ სალათ შეაზავეთ მარილით და პილპილი
თ.
დაწერე კომენტარი პირველმა