Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

1,5 ჭიქა ბრინჯი
1 თავი ხახვი
პატარა თავი ბროკოლი
1 წითელი,1 მწვანე ბულგარული
1 სტაფილო
1 შეკვრა კრაბის ჩხირი
1 პატ ქილა სიმინდი
პილპილი,მარილი

 

მომზადება:

მოვხარშოთ გრძელი ბრინჯი(წყალში ცოტა მარილი და ზეთი დავუმტოთ)და ცივ წყალში გავავლოთ საწურზე,ცალკე პატარებად დანაწევრებული ბროკოლი გავაჩეროთ 5 წუთი მდუღარე წყალში

1 თავი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში ოდნავ,დავუმატოთ გაწურული ბროკოლი და დავბრაწოთ+წითელი &მწვანე დაჭრილი ბულგარული+წვრილ სახეხზე გახეხილი სტაფილო+კრაბის ჩხირები სასურველ ზომაზე დაჭრილი+სიმინდი და ვშუშოთ 3-4 წუთი,ბოლოს დავაყაროთ ბრინჯი,მარილი და პილპილი გემოვნებით.