Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

 

 

შემადგენლობა:

  • 5 ც სოსოსი
  • 400 გრ მაკარონი
  • 450 მლ კეტჩუპი
  • 2 კბილი ნიორი
  • 2 თავი ხახვი
  • 2 ს.კ ზეითუნის ზეთი

მომზადება:

მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში, გადავავლოთ ცივი წყალი და მოვხრაკოთ ზეთში. ხახვი და ნიორი დავჭღათ წვილად და მოვშუშოთ ნელ ცეცხლზე. 2-3 წუთის შემდეგ დავუმატოთ მრგვლად დაჭრილი სოსისი და მხოხარშული ბარდა. მოხარშულ მაკარონს მოვაყაროთ მოხრაკული სოსისი და ბარდა და ზემოდან მოვასხათ კეტჩუპი.