10 წუთი. 15 წუთი.
აუცილებლად სცადეთ მისი მომზადება..!
შემადგენლობა:
- 6 ც კვერცხი
- 100 გრ ნიგოზი
- 20 მლ ძმარი
- 20 გრ ქინძი
- 50 გრ ბროწეულსი მარცვალი
- მარილი,პილპილი-გემოვნებით
მომზადება:
მოხარშეთ კვერცხი, გაფცქვენით,გაჭერით შუაზე და ამოიღეთ გული. ცალკე თეფშზე ჩანგლით დასრისეთ
კვერცხის გული. გატარებული ნიგოზი, ძმარი, დასრესილი კვერცხის გულ, დაჭრილი ქინძი კარგად შეურიეთ
ერთმანეთს.დაუმატეთ ბროწეულის მარცვლები, პილპილი და მარილი. ნიგვზიანი მასას მიეცით ბურთულების
ფორმა და ჩადეთ გაჭრილი კვერცხების ცილებში კვერცხის გულის ნაცვლად.
დაწერე კომენტარი პირველმა