Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 2 ჭიქა (150 გ ) ბარდა
  • 500 გ შუაზე გაჭრილი პატარა პომიდვრები
  • 1/3 ჭიქა ( 90 მლ) ძმარი
  • 1 ც ფხებგამოცლილი შებოლილი კალმახი

მომზადება:

ბარდას გადაავლეთ ცივი წყალი. მოათავსეთ მოზრდილ ჯამში, დაამატეთ პომიდორი და მოასხიტ ძმარი. ფხებგამოცლილი კალახი დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად და დაამატეთ სალათას. კარგად ამოურიეთ და მომზადეებისთანაცვე მიირთვით.