Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  1 კგ ისპანახი
  • 50 გრ ქიშმიში
  • 2 ს.კ ფიჭვის კაკალი
  • 3-4 ს.კ ზეითუნის ზეთი
  • 2 ს.კ კარაქი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

ქიშმიში დავალბოთ ცივ წყალში. ისპანახი გავრეცხოთ, გადავიტანოთ ქვაბში და ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე 2-3 წთ.

ისპანახი გავშალოთ განიერ თეფშზე და შევაშროთ. ზეითუნის ზეთში და კარაქში მოვშუშოთ

შუაზე გაჭრილი ნივრები და როცა გავარდისფერდება, ამოვიღოთ. ამაცე ცხიმში მოვშუშოთ.

კერძს ჩავამატოთ მარილი, პილპილი,ფიჭვის კაკლეტი და მოხრაკული ნიორი.