Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

სალათა ნოყიერია. თუ დრო არ გაქვთ, აჯობებს მზა პესტო შეიძინოთ. 

შემადგენლობა:

  • 750 გრ ახალი კარტოფილი
  • 1 პესტო
  • 250 გრ მწვანე ლობიო
  • 100 გ ისპანახის ფოთლები
  • მარილი და შავი პილპილი
  • 12 პამიდორი ჩერი
  • 180 გრ თინუსი

მომზადება:

მოხარშეთ კარტოფილი და მწვანე ლობიო. მოამზადეთ პესტო. მოხარშული კარტოფილი და მწვანე

ლობიო გადაიღეთ თუშფალანგში, კარგად შეანჯღრიეთ, რომ შეშრეს და გაგრილდეს. შემდეგ გადაიტანეთ

სასალათეში.

დაუამტეთ ისპანახი ისე, რომ თბილმა ბოსტნეულმა მასა ნაზი ფოთლები ოდნავ მოარბილოს. შეაზავეთ

მარილითა და შავი პილპილით. დაადეთ პამიდვრები და თინუსი. მოასხით პესტო, სასალათე

მსუბუქად შეარხიეთ და სუფრაზე მიიტანეთ>